Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) 80 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟ 2010......ΚΑΙ 464 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΣΕ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ (ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ)


Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) 80 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟ 2010......Κ 464 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΣΕ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ.

Ο εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας LM στην Ελλάδα τόνισε ότι η ΕΑΒ λειτουργεί και ως εξουσιοδοτημένο κέντρο αεροσκαφών C-130 της Lockheed Martin, ενώ υπάρχει πολυδιάστατη συνεργασία στα αεροσκάφη F-16, τα P-3 και σύντομα στο C-27J. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στην κατασκευή διαφόρων δομικών τμημάτων του αεροσκάφους F-16, όπως την κατασκευή των αεραγωγών των F-16 του Block 30 και Block 50 με κινητήρα GE, ενώ σε συνδυασμό με τα αεροσκάφη Block 52+ η ΕΑΒ υλοποίησε υποκατασκευαστικό έργο των αεραγωγών των αεροσκαφών Block 52+ με κινητήρα P&W, ύψους 620.000.000 δολαρίων.

Στις 22 Ιουνίου 2003, η Rolls-Royce και η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας, η οποία καθιερώνει την ΕΑΒ ως στρατιωτικό κέντρο συντήρησης για τον κινητήρα Model 250 της Rolls-Royce. Ο κινητήρας Model 250 αποτελεί τον κορυφαίο στροβιλοελικοφόρο κινητήρα στον κόσμο, καθώς έχει εξοπλίσει περισσότερα από 125 ελικόπτερα και αεροσκάφη σταθερών πτερύγων. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί πάνω από 28.500 κινητήρες Model 250.

Η πελατειακή βάση της ΕΑΒ περιλαμβάνει 240 εταιρείες από την εγχώρια και 88 εταιρείες από τη διεθνή αγορά. Στις τελευταίες περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως αμυντικές και αεροδιαστημικές εταιρείες, όπως η Airbυs France, η Dassault, η ΕADS, η Lockheed Μartin, η Raytheon, η SΝΕCΜΑ, η Boeing, η General Εlectric και άλλες. Αόγω της λειτουργίας της σε έναν τομέα που χαρακτηρίζεται από αυστηρά διεθνή πρότυπα και την ανάγκη για ανταγωνιστικότητα, η ΕΑΒ απασχολεί προσωπικό περίπου 3.880 ατόμων με εκτεταμένη βιομηχανική και τεχνική εμπειρία, ενώ το ποιοτικό σύστημα της εταιρείας είναι σε απόλυτη συμφωνία με τις διεθνείς απαιτήσεις. Επιπλέον, η ΕΑΒ είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο προσφοράς προϊόντων ή υπηρεσιών από μεγάλους κατασκευαστέs του χώρου, καθώς και κρατικούς φορείς.

Η εταιρεία πέτυχε ετήσια αύξηση των εξαγωγών της κατά 37% το 2010 έναντι του 2009, ενώ το ανατεθέν με υπογεγραμμένες συμβάσεις και προς εκτέλεση έργο για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά μέχρι τα τέλη του 2013 ανέρχεται στα 830 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 464 εκατ. ευρώ (ποσοστό 56%) αφορούν στην αγορά του εξωτερικού.

Στις 16 Ιανουαρίου 2012 η εταιρεία ανακοίνωσε, προβλέποντας περαιτέρω αύξηση πωλήσεων και ιδιαίτερα του εξωτερικού. Παρά τις συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης, οι εξαγωγές της ΕΑΒ το 2010 ανήλθαν σε 80 εκατομμύρια ευρώ περίπου, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 37% έναντι του 2009. Η ΕΑΒ προβλέπει επίσης βελτίωση όλων των βασικών δεικτών:

Θεαματική αύξηση του θετικού λειτουργικού αποτελέσματος προ αποσβάσεων (EBITDA), το οποίο αναμένεται να είναι πολλαπλάσιο εκείνου της προηγούμενης χρήσης. Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά επιτεύχθηκε πρωτογενές πλεόνασμα στη χρήση 2010, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.
Μείωση των δακειακών υποχρεώσεων κατά €105 εκατ. (20%) και βελτίωση της Καθαρής Θέσης κατά €130 εκατ. (30%) μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Οι στόχοι της εταιρείας για το 2012 είναι η νέα σημαντική αύξηση πωλήσεων, περιλαμβάνοντας τις πωλήσεις εξωτερικού κατά 18-22%, καθώς και η περαιτέρω αύξηση της παραγωγικότητας, με βελτίωση 10% του δείκτη εσόδων ανά εργαζόμενο. Ο συνδυασμός αυτός αναμένεται να οδηγήσει την ΕΑΒ στην επίτευξη θετικού οικονομικού αποτελέσματος προ φόρων για τη χρήση 2012, σημαίνοντας το εταιρικό πέρασμα στην πλήρη οικονομική αυτάρκεια και κερδοφορία.

ΠΗΓΗ

Κέρδισε χρήματα μέσω του site σου κάνωντας κλικ εδώ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ..........ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Συνολικά 153 στρατιωτικά οχήματα παρέδωσε η ΕΛΒΟ στην Κύπρο.....από τα 309 σύνολο της παραγγελίας που θα εκτελέσει. (ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ)

Η ΕΛΒΟ ΑΒΕ παρέδωσε 15 στρατιωτικά φορτηγά γενικής χρήσης στο Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Με την παράδοση αυτή, συνεχίζονται οι αποστολές του δεύτερου τύπου οχημάτων από τα από τα 309 συνολικά φορτηγά που έχουν κατακυρωθεί στην ΕΛΒΟ μετά από συμμετοχή της σε διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό. Έχει ολοκληρωθεί η παράδοση 153 οχημάτων εκ των οποίων 128 πρώτου τύπου και 25 του δεύτερου και ήδη βρίσκονται στην γραμμή παραγωγής τα φορτηγά του τρίτου τύπου.
Η Κυπριακή Δημοκρατία δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την στήριξή της στην ΕΛΒΟ και επισφραγίζει μία μακρόχρονη άριστη συνεργασία.
onalert.gr

Περισσότερες φώτο από ένα μόνο δείγμα δουλειάς της γκάμας προιόντων που έχει παράξει η ΕΛΒΟ..... η οποία αποτελεί μέρος της βαριάς βιομηχανίας της Ελλάδος (που κάποιοι θέλουν να την πουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί).

Κατά τα άλλα οι Έλληνες δεν παράγουν τίποτα και είναι τεμπέληδες. Τύφλα να'χει ο Γκέμπελς!!




Ήξερες ότι η LIDL διανέμει κ πουλάει σε όλη την Ευρώπη ελληνικό γιαούρτι κ όχι μόνο? (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δείτε τις φώτο)


Ήξερες ότι η LIDL διανέμει κ πουλάει σε όλη την Ευρώπη ελληνικό γιαούρτι?
















Και όχι μόνο γιαούρτι.


θα πεινάσουμε......δεν παράγουμε τίποτα......












είμαστε άχρηστοι......τεμπέληδες















θα διαλυθούμε.........μηδενική παραγωγή














η Ελλάδα του φραπέ.........μας λυπάμαι












μέχρι κ σπόρια εξάγουμε δηλαδή.......έλεος με την προπαγάνδα!!!

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ελληνικά Προϊόντα Μέσω Lidl Στην Ισπανία


Σημαντικός αριθμός ελληνικών προϊόντων διατίθεται σε ειδικό μέρος της γερμανικής λιανεμπορικής αλυσίδας Lidl στην Ισπανία με την ονομασία «ελληνικές γεύσεις». Αυτό αναφέρεται σε σημερινό έγγραφο της πρεσβείας μας στη Μαδρίτη από την υπηρεσία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων που υπογράφει ο προϊστάμενος, σύμβουλος Α΄ ΟΕΥ κ. Δ. Χαλεπίδης

Η αλυσίδα Lidl διαθέτει στην Ισπανία συνολικούς χώρους πώλησης 394.000 τ.μ. και 469 καταστήματα ευρίσκεται δε στην 7η θέση με βάση το συνολικό εμβαδόν χώρων πώλησης.

Τα προϊόντα που εντοπίστηκαν από την Ελληνική υπηρεσία μετά από επισκέψεις σε καταστήματα της αλυσίδας στην Μαδρίτη είναι : χαλβάς, λουκούμια, μπισκότα, παστέλια, μαντολάτα, κονσέρβα ντολμαδάκια, ταχίνι, γλυκό κουταλιού κεράσι, κριτσίνια, παστέλια μικρά, φιστίκια με γεύση τζατζίκι, γιαούρτι με ανθόγαλα σε συσκευασία 4Χ150, γιαούρτι συσκευασίας 1 κιλού από αγελαδινό γάλα καθώς και τζατζίκι σε συσκευασία 500 γραμ. Όλα τα αναφερόμενα προιόντα ευρίσκονται σε συσκευασία με την ονομασία eridanous συνοδευόμενη από την ελληνική σημαία. Η αναγραφή των χαρακτηριστικών του κάθε προϊόντος είναι στην αγγλική και ελληνική γλώσσα ενώ όλα τα υπόλοιπα αναγκαία πληροφοριακά στοιχεία είναι σε 8 κοινοτικές γλώσσες.

Παράλληλα πωλείται κρασί Νεμέα αγιωργήτικο σε καλή θέση στο τμήμα των κρασιών καθώς και τυρόπιτες και πρασόπιτες στο τμήμα των κατεψυγμένων. Πέραν των ανωτέρω κατά τις επισκέψεις των υπαλλήλων της πρεσβείας μας διαπιστώθηκε ότι πωλείται marzipan (τύπος κέικ) με την ονομασία favorita που παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Επιπλέον στην ηλεκτρονική διεύθυνση της αλυσίδας www.lidl.es διατίθενται σε προσφορά πολλά προϊόντα μεταξύ των οποίων κρασιά, γλυκίσματα, πίτες, γαλακτοκομικά σε ανταγωνιστικές τιμές με την ονομασία eridanous.

ellinikaproionta.gr