Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο επιμένων ελλινικά...........αγοράζει 100% ελληνική Μπύρα Pils



EZA πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία δημιουργήθηκε το 1989 ως ομώνυμη θυγατρική γερμανικού ομίλου του οποίου η μπύρα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1980, υπό καθεστώς παραχώρησης σήματος. Tο 1988 η γερμανική μητρική εταιρεία ανέλαβε η ίδια την ανάπτυξη του σήματός της, στην Ελλάδα και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Ακολούθησε η ανασυγκρότηση της εταιρείας και η μετονομασία της σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Α.Ε. (ΕΖΑ). Το 2011, η αναδιάρθρωση της ΕΖΑ περιέλαβε και την αλλαγή της εταιρικής της ονομασίας σε εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία όπως και του σήματός της.

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία διαθέτει σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου με υψηλό παραγωγικό δυναμικό και απασχολεί περισσότερους από 100 ειδικευμένους εργαζόμενους στην ομώνυμη πόλη της Φθιώτιδας. Η μονάδα στην Αταλάντη, βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδος, όπου λειτουργεί σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας για την παραγωγή μπύρας το εξαιρετικής ποιότητας και σύστασης αρτεσιανό νερό του Παρνασσού. Παράγει προϊόντα ζύθου ανωτάτης ποιότητας.

Με υπερηφάνεια, η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία παράγει δύο εξαιρετικά προϊόντα (σε συσκευασίες μπουκαλιού, κουτιού και βαρελιού) μέσω της διαδικασίας “Μακράς Ωρίμανσης” που διαρκεί τουλάχιστον 21 ημέρες! Το πρώτο από αυτά είναι η ελληνική μπύρα Pils Hellas την οποία η εzα λανσάρισε το 1996, δημιουργώντας την υποκατηγορία των “εθνικών μπυρών”. To δεύτερο είναι η Berlin Premium Lager, μια μπύρα ανωτάτης ποιότητας, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2010 αφού προηγούμενα ολοκληρώθηκε μια μακρά περίοδος προετοιμασίας και δοκιμών από την ομάδα του γερμανού ζυθοποιού Dr. Bilge, στην Αταλάντη.

περισσότερα στο www.eza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου