Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο επιμένων Ελληνικά........ψωνίζει ελληνικό αλάτι Πέρλα


Η εταιρεία ΠΕΡΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΛΑΣ ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 1976 από την Δημ. Θ.Μπερτζελέτος & Αφοι Α.Ε.και τον Ολλανδικό όμιλο ΑΚΖΟ ΝΟΒEL, παραγωγό αλατιού από τις αρχές του 20ου αιώνα. Το 2008 η εταιρεία συγχωνεύτηκε πλήρως στον Όμιλο Μπερτζελέτου.

Η εταιρεία διαθέτει ένα σύγχρονο εργοστάσιο, το οποίο βρίσκεται στο Σουσάκι, Αγίων Θεοδώρων, Κορινθίας και παράγει αλάτι για Οικιακή χρήση με το όνομα ΠΕΡΛΑ, σε μπουκάλι με πώμα επιλογών ροής και με το όνομα ΡΕΑ αλάτι σε σακκουλάκι, με την μέθοδο εξευγενισμού σε κενό αέρος, η οποία εγγυάται στον καταναλωτή απόλυτη καθαρότητα στο αλάτι, με φυσικό τρόπο, απαλλάσοντάς το απο τα κατάλοιπα των αλυκών και μικροοργανισμούς.

Με την ίδια επιτυχία παράγει πάνω από 10 διαφορετικούς τύπους αλατιού και για βιομηχανική χρήση σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά standards.
Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα ποιότητας ISO 22000:2005.

Η είσοδος της εταιρείας στην αγορά το 1976, έδωσε νέα πνοή στην μέχρι τότε μονοπωλιακή αγορά προς όφελος του καταναλωτή αφού:

Πρώτη καθιέρωσε το πώμα φιάλης με τρείς επιλογές ροής.
Πρώτη καθιέρωσε το διαιτητικό αλάτι με το λανσάρισμα του ΠΕΡΛΑ LINE ( ΠΡΑΣΙΝΟ)
Πρώτη λανσάρισε αλάτι σε Οικολογική συσκευασία - με το
ΠΕΡΛΑ PLUS, σε χάρτινη αλατιέρα.
Πρώτη καθιέρωσε την ιωδίωση του κρυσταλλικού πλυμμένου αλατιού, σύμφωνα με τις οδηγίες της UNICEF συνεισφέροντας έτσι στην καταπολέμηση της ιωδιοπενίας.


Ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι εξαγωγικές επιδόσεις των προίόντων της σε αγορές του εξωτερικού, όπως πολλές χώρες της Ευρώπης, ΗΠΑ –Καναδά , Αυστραλία, Ιαπωνία και Κύπρο.

www.perlasalt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου