Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο επιμένων Ελληνικά........ψωνίζει αναψυκτικά και χυμούς ΕΨΑ


H βιομηχανία αναψυκτικών-χυμών ΕΨΑ ως Δαβίδ αντιμετωπίζει τον Γολιάθ του διεθνούς ανταγωνισμού, που στον κλάδο των αναψυκτικών-χυμών είναι αναμφίβολα oι πολυεθνικές Coca Cola και Pepsi. Mε πανελλαδικό μερίδιο αγοράς 3,5%, το οποίο στο θεσσαλικό κάμπο ξεπερνά το 30%, η ΕΨΑ αποτελεί τον τρίτο μεγαλύτερο εμφιαλωτή της χώρας.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια κατόρθωσε να επιτύχει υψηλούς ρυθμούς ετήσιας ανάπτυξης ως αποτέλεσμα της επιλογής των διοικούντων να πρωταγωνιστήσει πανελλαδικά. H αδιαπραγμάτευτη διατήρηση της ποιότητας είναι για το Νίκο Τσαούτο, σημερινό ιδιοκτήτη της βιομηχανίας αναψυκτικών ΕΨΑ, το μυστικό της επιτυχίας που γνωρίζει η εταιρεία για εννέα δεκαετίες.

Στόχος μας, τονίζει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, είναι όχι να παρακολουθούμε τις απαιτήσεις του καταναλωτή αλλά να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από αυτές. Έτσι προέκυψε και το νέο μας προϊόν, το Πράσινο Τσάι με Ρόδι, που δεν έχει όμοιό του στην Ελλάδα. Όπως ο ίδιος τονίζει, το προϊόν αυτό περιέχει χυμό βύσσινου, συστατικό που απαλείφει τη στυφή γεύση που έχει το ρόδι, δίνοντας παράλληλα ωραίο χρώμα, καθώς η ΕΨΑ δεν χρησιμοποιεί στα προϊόντα της τεχνητά χρώματα.

isotimia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου