Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο επιμένων Ελληνικά........ψωνίζει 100% ελληνική μαστίχα (video)


ΕΛΜΑ, η αυθεντική
Η αυθεντικότητα της ΕΛΜΑ είναι αδιαπραγμάτευτη. Γιατί η ΕΛΜΑ είναι η πρώτη ελληνική τσίχλα με Μαστίχα Χίου και παραμένει αυθεντική όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Είναι η φυσική συνέχεια της πρώτης τσίχλας των αρχαίων χρόνων που οι λαοί της Ανατολικής Μεσογείου τη μασούσαν για τον καθαρισμό των δοντιών και την φρεσκάδα της αναπνοής. Για αυτό η ΕΛΜΑ υπερηφανεύεται ότι είναι ένα προϊόν που έρχεται από το παρελθόν, με μνήμες, θρύλους και παραδόσεις στις αποσκευές του για να ταξιδέψει στο μέλλον.

* Οι τσίχλες ΕΛΜΑ περιέχουν μόνο φυσικά γλυκαντικά (Ξυλιτόλη, Σορβιτόλη, Μαννιτόλη), σε αντίθεση με τις τσίχλες του εμπορίου που περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά και πηγές φαινυλαλανίνης - ασπαρτάμη!!
* Είναι οι μοναδικές που δεν περιέχουν τεχνητά αντιοξειδωτικά BHT, BHA
* Περιέχουν μεγάλο ποσοστό ξυλιτόλης συνεισφέροντας στην μείωση των οξέων του στόματος που προκαλούν τερηδόνα Έχει αποδειχθεί κλινικά, ότι η ξυλιτόλη, είναι η καλύτερη πολυόλη, καθώς, όχι μόνο δεν αποτελεί θρεπτικό υπόστρωμα για τα βακτήρια του στόματος, εμποδίζοντας την ανάπτυξη τους, αλλά παράλληλα προκαλεί και την απόπτωση τους (μείωση πληθυσμού).
* Τον Ιούνιο του 2006, η Toothfriendly International αφού προέβη στους απαραίτητους επιστημονικούς ελέγχους, πιστοποίησε τις ELMA fresh and Dental σαν ένα από τα tooth friendly (φιλικό στα δόντια) προϊόντα. Από τότε, οι τσίκλες φέρουν το “Happy Tooth quality mark”, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο trademark που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ζαχαρώδη προϊόντα, που είναι αποδεδειγμένα φιλικά στα δόντια (δεν προκαλούν τερηδόνα κτλ)

http://www.myelma.gr/

www.myelma.gr

Κέρδισε χρήματα μέσω του site σου κάνωντας κλικ εδώ

">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου