Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ο επιμένων Ελληνικά........ψωνίζει 100% ελληνική πορτοκαλάδα ΒΑΠ (Ρόδος)



1998...Η εξέλιξη είναι ραγδαία. Πραγματοποιείται πλέον η παραγωγή εμφιαλωμένου νερού, το γνωστό και αγαπημένο σε όλους τους Ροδίτες, Απολλώνιο.
2002...Η ΒΑΠ-Π.Κουγιός ΑΒΕΕ αναπτύσσεται σε δύο νέους τομείς παραγωγής στο δυναμικό της. Παραγωγή ανθρακούχου νερού στις ίδιες συσκευασίες, αλλά και παραγωγή νερού σε γυάλινη φιάλη 1lt, και σε επιτραπέζιο και σε ανθρακούχο. Κι έτσι φτάνουμε στο παρόν. Ένα παρόν που χρειάστηκε πολλούς σκληρούς αγώνες, αλλά απέδωσε καρπούς. Ένα παρόν που βρίσκει τη ΒΑΠ-Π.Κουγιός ΑΒΕΕ στην 8η θέση των βιομηχανιών αναψυκτικών.
Ένα παρόν, που προδιαγράφει ένα ισχυρό μέλλον.
2005...Παραγωγή & διάθεση φυσικών χυμών ΒΑΠ στις συσκευασίες των 250ml κ 1LT και στις γεύσεις: ΒΑΠ φυσικός 100% ή Multi Vitamin με 8 φρούτα.
20/06/05...Παραγωγή νέου επιτραπέζιου νερού Aqua Vita στις συσκευασίες 750ml - 1Lt, γυάλινο 5 Lt - 10 Lt

Ισχυρή συμβολή στην απασχόληση των Ροδιτών

Σε μια εποχή που η ανεργία προβληματίζει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, η ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ, είναι σε θέση να απασχολεί σε μόνιμη βάση περίπου 80 συμπολίτες μας. Συνεργάτες που στελεχώνουν τη βιομηχανία μας με αφοσίωση και υπευθυνότητα. Συνεγάτες, χωρίς τους οποίους η ΒΑΠ, δεν θα είχε το σημερινό δυνατό της πρόσωπο στα οικονομικά δεδομένα της Δωδεκανήσου.
Μαζί τους η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη και το μέλλον πολλά υποσχόμενο, για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.....διαβάστε περισσότερα

Κέρδισε χρήματα μέσω του site σου κάνωντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου