Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ο επιμένων Ελληνικά........ψωνίζει 100% ελληνικό μέλι, χαλβά κ ταχίνι ΑΤΤΙΚΗ



Η Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία - Αλέξανδρος Πίττας Α.Ε.Β.Ε, ιδρύθηκε το 1928 από τους αδελφούς Αλέξανδρο και Παναγιώτη Πίττα και είναι η μεγαλύτερη Ελληνική επιχείρηση στον κλάδο της. Είναι η πρώτη που καθιέρωσε τη συσκευασία μελιού στην Ελλάδα.

Λιανεμπόριο
Ο τομέας αυτός πραγματοποιεί το 85% του τζίρου της εταιρείας με κύριους πελάτες τα Super Markets. Με ένα πλήρες δίκτυο πωλητών-αντιπροσώπων και ειδικών συνεργατών η «Αττική» έχει παρουσία σε όλη την ελληνική επικράτεια, με τις ποικιλίες «Αττική» και «Φίνο» να κατέχουν τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς.

Βιομηχανία
Η εταιρεία «Αττική» είναι σχεδόν αποκλειστικός προμηθευτής σε μέλι όλων των μεγάλων βιομηχανιών τροφίμων που παράγουν προϊόντα με μέλι (ΦΑΓΕ, ΔΕΛΤΑ, ΜΕΒΓΑΛ, ΕΒΓΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ, ΓΙΩΤΗΣ, ΜΙΝΕΡΒΑ κ.ά.)

Εξαγωγές
Η εταιρεία «Αττική» εξάγει παγκοσμίως, όπως σε χώρες της Ε.Ε, Μέσης Ανατολής, ΗΠΑ, Καναδά, Κύπρο, Ιαπωνία κλπ. και η ζήτηση είναι συνεχής και αυξανόμενη. Οι εξαγωγές είναι πάντα επώνυμες και τα προϊόντα τοποθετούνται στα καλύτερα καταστήματα στον κόσμο, όπως π.χ. HARROD’S και FORTNUM & MASON (Λονδίνο), ZABAR’S (Νέα Υόρκη).

www.attiki-pittas.gr

Κέρδισε χρήματα μέσω του site σου κάνωντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου